Wist u dat?

Monumentenbouw

Met monumentenbouw bedoelen we het restaureren, renoveren en onderhouden van bouwwerken met een monumentale status. Voorbeelden: huizen, bedrijfspanden, kerken, kastelen en schuren. Monumentenbouw is een aparte tak van sport en vergt naast veel vakkundige kennis respect naar de authenticiteit van oude gebouwen.

offerte aanvragen

Restaureren

Wilt u uw monumentale gebouw herstellen in de oude staat? Dan kiest u voor een restauratie. Door gebruik te maken van ambachtelijke technieken en ouderwetse architectuurstijlen, kunnen we uw gebouw de uitstraling van weleer teruggeven.

Renoveren

Wilt u graag vernieuwen en een gebouw beter leefbaar maken? Dan is renovatie een oplossing. Rondom het renoveren van monumenten heerst een spanningsveld, want er gelden strenge regels. Wij zijn daarvan op de hoogte en kunnen met behoud van de authentieke charme en onderdelen vernieuwen.

Onderhoud

Kiest u voor periodiek onderhoud dan voorkomt u grote, dure reparaties. Wij kunnen voor u een plan van onderhoud opstellen. Daardoor weet u precies welk onderhoud jaarlijks wordt uitgevoerd en beheerst u de onderhoudskosten.

Geïnteresseerd? Neem contact op en we vertellen u meer over monumentenbouw.

Bel mij terug!
Nieuws