Wist u dat?

Utiliteitsbouw

Onder de noemer utiliteitsbouw ontwerpen, (ver)bouwen en renoveren wij bedrijfspanden, groot en klein. Daarbij focussen we ons op creativiteit, innovatie, efficiency, duurzaamheid en toekomstgericht bouwen. Hieronder leest u wat wij op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie voor u kunnen betekenen.

offerte aanvragen

Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuw pand heeft heel wat voeten in de aarde. Wij kunnen het voortraject en bouwproces een stuk aangenamer maken door het geheel te coördineren en realiseren. Het ontwerp, vergunningen, het aansturen van betrokken bouwpartijen en het bewaken van de voortgang kunnen we o.a. voor u regelen. 

Verbouw

Groeit uw bedrijf uit zijn jasje? Dan kunt u kiezen voor extra ruimte en een nieuw gedeelte laten aanbouwen. Ook kunt u uw huidige ruimte efficiënter indelen en inrichten.

Renovatie

Is uw pand verouderd? En voldoet het niet meer aan de actuele eisen? Dan kunt u het gebouw verlaten of moderniseren! Met kernwaarden als creativiteit en innovatie bouwen wij toekomstgericht, kunnen we uw pand moderniseren en uw werkcomfort verhogen.

Waarmee kunnen we u helpen? Neem contact op en laat het ons weten.

Bel mij terug!
Nieuws